Dikmen Anadolu Lisesi

Telefon : 0505 2964402
WEB https://kiziltepedikmenanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : DİKMEN MAH. DİKMEN İLKÖĞRETİM OKULU CAD. DIKMEN ORTAOKUL VE DIKMEN IMAM HATIP ORTAOKUL BLOK NO 1 KIZILTEPE / MARDİN
VİZYON : Mensubu olmaktan gurur duyulan, akademik başarı yanında; bilimsel, kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren, en çok tercih edilen okullar arasında yer almak.Eğitim ile mantık çerçevesinde düşünen,algılayan,empati sağlayan, objektif kadar verebilen, motivasyonu yüksek ve özgüvenle dünya coğrafyasında rekabet edebilecek gençleri topluma kazandırmalıyız.
MİSYON : Akademik başarı odaklı, kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti´nin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; toplumsal sorumluluklarının bilincinde, bilimsel düşünen, sanata değer veren, duyarlı, hoşgörülü, adalet duygusu gelişmiş, özgüveni yüksek, yaratıcı, sorgulayan ve üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlangıç:8:30 Ders Bitiş: 15:30
Yabancı Dil : ingilizce ve Almanca
Isınma : Kalorifer(kömür)
Servis : Taşımalı öğrenciler için servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Şehir içi hatlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Dikmen Mahallesi Dikmen İlköğretim Caddesi 3/A Kızıltepe/Mardin
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine uzaklık 18 km